Флагман.бг призовава компетентните органи да се самосезират и да установят

...
Флагман.бг призовава компетентните органи да се самосезират и да установят
Коментари Харесай

Исус Христос всяка събота лекува с повръщане, шамари и удължава крайници в Бургас

Флагман.бг приканва способените органи да се самосезират и да открият дали това е свърхчовек от Стара Загора

Гостуващ в Бургас свещеник от Стара Загора непрестанно усилва своето въздействие, откакто проповедите му регулярно се популяризират във фейсбук мрежата с изказване, че той прави чудеса. Става дума за Томи Василев, който се показва, че е просветител на църквата " Емануел ". Вече три месеца този човек, представящ се в Бургас като свещеник Илиев, събира все по-голяма публика в залата на бившето кино " Христо Смирненски ", свидетелстват негови почитатели. Те са уверени, че той лекува с повръщане и плесници по челото, може да удължава крака и да изправя на крайници тежкоболни. С две думи, в случай че дойдеш на неговата проповед в събота сред 10 и 13 ч., можеш да видиш самия Исус Христос, прероден в свещеник Илиев. 

Справка на Флагман.бг в регистъра на вероизповеденията сочи, че черква с името " Емануел " няма записана у нас. 

Пасторът обикаля и други градо в страната, където организира " сдружения ", на които се събират доста хора, видно от още фотоси в обществената мрежа. 

" Под наем в събота и неделя залата се наема от църквите " Емануел " и " Филаделфия ". Техните представители си заплащат наема ", споделиха от управлението на компанията, стопанисваща залата на " Модерен спектакъл ".

 



В проповедите си, който споделя във фейсбук, пасторът отхвърля материалното в живота и твърди, че човек би трябвало да прави положителни каузи. 

" През тази седмица по извънреден метод ще навлязат пари в сметката ти. Ще се чудиш от кое място са. Това не са пари, за които си работил, това са свръхестествени бонуси. В името на Иисус, дано това удостоверение за финансите да се извърши в живота им ", споделя в една от проповедите си свещеник Илиев. 

В идващ видеоклип се появява жена, която е участвала на въпросната проповед. Тя твърди, че е получила въпросния извънреден
бонус и е разкрила в банковата си сметка 560 лв., откакто е изпълнила заръките на Божия човек (пасторът Томи Илиев). 

 



В друго видео свещеник Томи е в болнична стая, където допира с ръце болно бебе. Твърди, че изцелява детето, а камерата се мести към мониторите в болничната стая, които съгласно пастора демонстрират усъвършенстване. 

 



В профила на въпросната черква е цялостно със известия от вярващи, които сякаш са се излекували, с помощта на проповедите на пастора. 

" Ето и през днешния ден Бог работи с мен през вас. Докато слушах служението, в което говорихте демони, порнография и алкохол, започнах да се друсам и да издавам страшни звуци ", написа в едно от благодарствените известия до пастора. 

В едно от видеата, снимани по време на проповедите, свещеник Илиев беседва с мъж, чийто крайник очевидно е по-къс от другия. Пастор Томи удря челото на сакатия мъж, след това го удря по гърба и го кани да седне на стол. После с придвижвания на дланите, ориентирани към краката на мъжа приканва: " Нека стартира да пораства левият му крайник! Сега ". " Изцереният " мъж твърди, че усеща по какъв начин кракът му се е удължил. 

 



Друга жена твърди, че и нейните крайници са почнали да порастват, до момента в който се е молела с проповедите на свещеник Томи. 

Профилът на въпросната черква е цялостен с видеа от проповеди, фрагменти на изцелени и благодарствени известия, отправени към пастора. Пастор Томи има близо 10 хиляди последователя във фейсбук, а проповедите и " лечебните му сили " явно провокират интерес у хората в страна, които се събират на сдруженията му в другите градове. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР