ФК ЦСКА 1948 завърши само 0:0 срещу вицешампиона на Кипър

...
ФК ЦСКА 1948 завърши само 0:0 срещу вицешампиона на Кипър
Коментари Харесай

Нулево равенство между ФК ЦСКА 1948 и АПОЕЛ

ФК ЦСКА 1948 приключи единствено 0:0 против вицешампиона на Кипър АПОЕЛ (Никозия) в представянето си преди началото на шампионата 2022/2023. Мачът се игра на стадиона в Бистрица, а преди началото на срещата бяха показани както всички футболисти в състава на Любослав Пенев, по този начин и всички останали хора, които са ангажирани в щаба - треньори, скаути, шефове, мениджъри.

До момента ФК ЦСКА 1948 имаше единствено победи в инспекциите, само че този път не съумяха да наложат надмощието си. Играчите на АПОЕЛ, които се приготвят за мачовете си с Ботев (Пловдив) в шампионата на УЕФА Лига на Конференциите, демонстрираха сериозен дух и в нито един миг не разрешиха на домакините да се усещат удобно. Всъщност за кипърците това е второ следващо 0:0 против български тим в инспекция, защото по-рано през седмицата по този начин приключиха и с Ботев (Враца).

Кой знае какви голови положения пред двете порти липсваха. Още във 2-ата минута обаче Георги Русев проби и центрира, само че от дребното наказателно поле Александър Колев не съумя да вкара. Гостите от Никозия можеха също да се разпишат, само че в 26-ата минута ударът на Диавара беше избавен от вратаря Даниел Наумов. Най-чистото състояние в мача се откри пред Стефан Цонков в 71-ата минута, чийто удар с глава обаче се спря в страничната греда.

Любослав Пенев би трябвало да ревизира какво е положението на двама от футболистите му, които трябваше да изоставен наложително поради контузии. Симеон Петров и Марио Топузов напуснаха с травми.
 ФК ЦСКА 1948 публично се раздели с петима
ФК ЦСКА 1948 публично се раздели с петима

" Оставате вечно едни от нас! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР