ФК ЦСКА 1948 вече е пълноправен член на Европейската клубна

...
ФК ЦСКА 1948 вече е пълноправен член на Европейската клубна
Коментари Харесай

ФК ЦСКА 1948 вече е член на ЕСА

ФК ЦСКА 1948 към този момент е пълновръстен член на Европейската клубна асоциация, похвалиха се от клуба.

Ето какво написаха:

" Преди няколко дни в Атина се организира най-голямото до момента Общо заседание на Европейската клубна асоциация (ECA), което събра над 400 делегати от клубове, футболни митове и софтуерни иноватори. На това влиятелно събитие бяха разисквани основни въпроси и насоки за бъдещето на европейския футбол.

С горделивост оповестяваме, че ЦСКА публично закупи статут на асоцииран член на ECA, което съставлява значима стъпка напред за нашия клуб. Този нов статут е удостоверение на устойчивото ни наличие в европейския футбол и укрепва позицията ни измежду най-елитните клубове на континента. Членството отваря нови порти за съдействие и продан на опит с водещи европейски клубове, като в същото време ни дава платформа за интензивно присъединяване в развиването на футболната промишленост.

Изпълнителният шеф на ЦСКА Стефан Сотиров персонално участва на събранието. Сред главните моменти от срещата бяха удължаването на Меморандума за съгласие сред UEFA и ECA, вдъхновяващите речи на Гарет Саутгейт и новаторските хрумвания на основния действен шеф на Meta Дан Рийд ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР