ФК ЦСКА 1948 върви в положителна посока, категоричен е новият

...
ФК ЦСКА 1948 върви в положителна посока, категоричен е новият
Коментари Харесай

Новият селекционер на ФК ЦСКА 1948: Вървим в положителна посока

ФК ЦСКА 1948 " върви в позитивна посока ", безапелационен е новият селекционер на тима Кирил Котев.

" Не съм се отделял за дълго от клуба. Помагам и с прехвърляния, и с каквото е нужно. Вижда се позитивна смяна ", споделя той в изявление за клубния уеб страница.

" Отборът върви в позитивна посока. Структурата е построена чудесно, събрани са експерти и митове, а това е повода тимът да тръгне нагоре. Още през цялото време организацията бе съвършена. Допускат се неточности, само че бързо се поправят. Самото класиране демонстрира работата на Любослав Пенев. Името ни задължава, само че не трябва да бързаме със изводи и с шампионски очаквания. Важно е тимът да се развива, както го прави. Това рано или късно ще се случи.
 Кирил Котев стартира работа във ФК ЦСКА 1948 като селекционер
Кирил Котев стартира работа във ФК ЦСКА 1948 като селекционер

От клуба оповестиха назначението

" За да се реализиран огромните цели, бе неизбежно да бъдат привличани и чужденци. Докато аз бях тук, съвсем се бяхме изчерпали с футболисти, които да вдигнат равнището. Аз обаче давам отговор единствено за българските футболисти и се надявам да притеглим надарени момчета, които да вдигнат равнището на тима. Има такива, само че въпросът е по какъв начин се работи с тях. Аз считам, че тук са събрани качествени треньори, само че и самите играчи би трябвало да дадат всичко от себе си. Зависи от тях.

" Сигурен съм, че е допустимо младите ни момчета да стигнат до първия тим. Има такива, които играха във Втора лига и в този момент са част от състава.

" Изключително значимо е наоколо до тима да има експерти и митове. Един млад и перспективен футболист може да попие със слушане ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР