ФК ЦСКА 1948 се наложи над Берое с 2:0 като

...
ФК ЦСКА 1948 се наложи над Берое с 2:0 като
Коментари Харесай

ФК ЦСКА 1948 срази Берое и ще играе на четвъртфиналите за Купата на България

ФК ЦСКА 1948 се наложи над Берое с 2:0 като посетител в  дуел от 1/8-финалите за Купата на България и по този начин се класират за четвъртфиналите на шампионата. Попаденията за столичани бяха дело Евгений Сердюк (53`) и Александър Колев в (92 " )

Определено футболистите на Любослав Пенев желаеха да открият дълготраен напън над противника и още в първите минути можеха да излязат напред в резултата. Радослав Кирилов получи подаване в наказателното поле, само че стреля настрана от вратата.
 Снимка 597716
Източник:

Попадение на Ивайло Чочев беше анулирано, защото Хелитон, който остана непокрит в наказателното поле на Берое и му асистира, е бил в състояние на засада.

Само три минути по-късно Берое можеше да поведе в срещата, когато Даниел Наумов се отличи с добра интервенция, отразявайки мощен удар на Симеон Мечев.
 Снимка 597715
Източник:

Невероятна опция имаха гостите в 15-та минута. Радослав Кирилов напредна, приближи се към Караджов и предпочета да подава, след което защитник на домакините игра с топката и с минималното си допиране предотврати гол за " алените ". Последва и избавяне на стража на заралии, спасявайки изстрел на Бастунов.

Постепенно играта на Берое се усъвършенства в хода на мача. В края на първата част Серкан Юсеин бе открит от собствен съотборник наоколо до врата на Наумов, но ударът му не затрудни българския национал.
 Снимка 597713
Източник:

Домакините пропиляха сериозен късмет преди да прозвучи сигналът за завършек на първото полувреме. Топката по случайност се озова в краката на Божидар Пенчев, който излезе на стрелкова позиция и насочи извънредно неакуратен изстрел.

ФК ЦСКА 1948 поведе в резултата при започване на втората част. Джонатан Соуза центрира към Евгений Сердюк, който в началото се размина с кълбото, което рикошира в крайници на Русев и се отклони към нападателя, с цел да може украинецът да се разпише по акуратен метод в срещата.
 Снимка 597714
Източник:

В 65-та минута изострен пас на Митко Митков откри Калоян Кръстев на добра позиция, където таранът насочи топката в обсега на Наумов.

Берое като по знамение оцеля в 76-та минута. Първо Карлос Охене с тежък изстрел нацели десния непряк дирек. Алекс Колев също не съумя осъществя, защото горният непряк дирек го лиши от попадение.
 Снимка 597703
Източник:

Алекс Колев още веднъж бе на сантиметри от това да реши мача в интерес на столичани. Нападателят се извиси и с обмислен удар не съумя да матира Иван Караджов.

В 92-та минута той окончателно нанесе удар по упоритостите на Берое. Офанзвиният футболист се озова очи в очи с вратаря, настройки си топката на комфортния ляв крайник и с акуратно осъществяване не остави шансове на вратаря на домакините.
 Берое - ФК ЦСКА 1948 0:2, (Равой на срещата по минути) онлайн
Берое - ФК ЦСКА 1948 0:2, (Равой на срещата по минути)

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР