ФК ЦСКА 1948 приема Берое в мач от 15-ия кръг

...
ФК ЦСКА 1948 приема Берое в мач от 15-ия кръг
Коментари Харесай

Неубедителен ФК ЦСКА 1948 пробва да се върне на победния път срещу дълго отсъствал Берое

ФК ЦСКА 1948 приема Берое в мач от 15-ия кръг на на efbet Лига. Срещата на Националния стадион " Васил Левски " започва в 14:15 часа. До преди дуела новакът е на 6-ото място в класирането с 20 точки, до момента в който старозагорци са позиция по-назад с 18 точки.

ФК ЦСКА 1948 е в неприятна серия от три мача без победа, записвайки 1 тъждество и 2 загуби.

Нападателят на домакините Мартин Камбуров се изправя против някогашния си тим, в търсене на попадения, който да го приближат до възстановяване на върха на Петър Жеков. На ветерана му остават още 8 попадения, които да го създадат Голмайстор номер 1 в историята на българския футбол.



Тимът на Димитър Димитров не е играл от дълго време поради инфектирани с коронарирус. Берое няма официалне мач през целия ноември. Двата отбора към този момент се срещнаха през първия полусезон, когаго мачът в Стара Загора приключи без голове и без победител.
 ФК ЦСКА 1948 взе младеж на Литекс
ФК ЦСКА 1948 взе младеж на Литекс

Трансферът разгласи Цветомир Найденов

Треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Петров не може да употребява в този дуел само контузения Ивайло Чочев. Очаква се той да заложи на Наумов под рамката и пред него Алексъндров, Василев, Пиргов и Марин в отбрана. Шопов и Юсеин ще са двамата опорни халфове, а Младенов и Иванов ще работят на крилата. Атаката ще води Камбуров, а зад тила му ще го поддържа Топузов.

Гостите пък идват без контузените Апостолов и Конте. Най-вероятно Херо ще изведе на терена Ганев на вратата и триото Мезаг, Ангелов и Цветков в защита. Василев и Фуртадо ще са дефанзивнита полузащитници, а Минчев и Макута ще оперират по крилата. Октавио ще извършва ролята на плеймейкър, а в офанзива ще стартират Еривалдо и Фол.
 В Берое се чудят дали да взимат нов вратар
В Берое се чудят дали да взимат нов вратар

Християн Василев демонстрира известни съмнения в обособени мачове
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР