ФК ЦСКА 1948 обяви ново партньорство. Столичани обявиха МДЛ Русев

...
ФК ЦСКА 1948 обяви ново партньорство. Столичани обявиха МДЛ Русев
Коментари Харесай

ФК ЦСКА 1948 обяви ново партньорство

ФК ЦСКА 1948 разгласи ново партньорство. Столичани оповестиха МДЛ Русев за " Официален Медицински Партньор " на клуба.

Ето какво написаха от клуба на формалния си уебсайт:

" Като един от водещите футболни клубове в България осъзнаваме значимостта на качествените медицински услуги за реализиране на оптимална спортна форма и чудесно здравословно положение на нашите футболисти.

Лаборатории Русев ще обезпечават на клуба най-модерните за българския пазар системи за образна диагностика на немския водач в тази област Siemens Healthineers и медицински услуги, които ще оказват помощ за подобряването на рехабилитацията на нашите играчите и предварителната защита от травми.

Всички почитатели, членове на сдружението и притежатели на абонаментни карти ще получат специфични отстъпки при предпочитание да употребяват услугите на МДЛ Русев.

За МДЛ Русев

Най-голямата частна компания в България, включваща в себе си медико-диагностични центрове за образна диагностика, намиращи се в най - огромните градове на страната, като по този метод са разполагаем на пациентите от всички здравни райони.

С повече от 20г. опит в потреблението на МРТ, КТ и стандартна рентгенова техника, предлагаща цялостния диапазон от образни проучвания, " Лаборатории Русев " са първи и единствени в потреблението на неповторима за България обща система за архивиране и транспорт на облици (PACS) syngo/ plaza, което дава опция за непрестанен продан и предпазване на данни сред центровете.С горделивост може да отбележим, че " Лаборатории Русев " разполага освен с най- положителната и високо качествена инсталация на територията на България, а и работи с едни от най-хубавите експерти в областта на образната диагностика.В " Лаборатории Русев " се сблъскваме всекидневно с разнообразни човешки ориси и всеки пациент е от изключително значение за нас. Изключително високите ни стандарти се утвърждават посредством невероятния професионализъм и нравственос, с които работи нашият екип.

Ето какво показа Изпълнителния Директор на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов за партньорството с МДЛ Русев:

" Изключително разчувствани сме от обстоятелството, че имаме опцията да си партнираме с Лаборатории Русев. Това партньорство е образец за отдадеността на клуба да извърши задачата си да асистира на футболистите да реализират пикова спортна форма и да доближат оптималния си футболен капацитет. Благодарим на МДЛ Русев за демонстрирания професионализъм и грижите, които поставят за нашите спортисти! "
 ФК ЦСКА 1948 притегли Ферейра Перейра
ФК ЦСКА 1948 притегли Ферейра Перейра

Бразилецът е играл и в Динамо (Киев)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР