ФК ЦСКА 1948, който се издържа от боса на Ефбет

...
ФК ЦСКА 1948, който се издържа от боса на Ефбет
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 на Цецо Ефбета: Тепърва започваме! Ние сме тук и няма кой да ни спре

ФК ЦСКА 1948 , който се устоя от боса на Ефбет Цветомир Найденов , означи 6 години от основаването си. На тази дата пред 2016 година клубът даде началото си в Централния боен клуб в София.Ето какво написа уеб сайтът на ФК ЦСКА 1948 :

" 19 ЮЛИ - ДАТАТА, НА КОЯТО СИ СПОМНЯМЕ ЗАЩО съдебномедицинска експертиза АРМЕЙЦИ!

Днес още веднъж е 19 юли. Датата, на която си спомняме за какво сме АРМЕЙЦИ!

На този ден преди тъкмо шест години положихме основите на ФК ЦСКА 1948. Във Централния боен клуб в София се събраха смели хора с огромни " червени " сърца!

Тогава не знаехме до каква степен ще стигне всичко. Нямахме никаква сигурност. Но вярвахме. В положителното и тима ни! Това беше нашият дълг. Знаехме, че " алената " концепция ще живее, до момента в който има почтени хора, които да я бранят.

ФК ЦСКА 1948 беше основан за същинските хора, които желаят да извървят Честния път към върха. А той беше дълъг, само че сполучлив! Трофеи от Областната група, Трета лига, Втора лига и класиране в efbet Лига.

Пето място в шампионата още в първия сезон в елита. Днес ЦСКА е измежду най-амбициозните клубове в страната, залагащ самоуверено на млади български футболисти и гледащ към върха. С дублиращ състав, трети тим и мощна " алена " академия. С куп митове, които избраха Честта на първо място!

Тепърва започваме! Ние сме тук и няма кой да ни спре!

Защото ПОМНИМ!

САМО ЦСКА!

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР