ФК Стан – един от водещите отбори в областната южна

...
ФК Стан – един от водещите отбори в областната южна
Коментари Харесай

ФК Стан прекратява участието си в Южна А ОФГ - Шумен

ФК Стан – един от водещите тимове в регионалната южна група и участник на финалите за установяване на първенците в Шуменска област в последните няколко години, прекратява присъединяване си в Южна „ А “ ОФГ-Шумен. Решението за това е взето още в края на предходната седмица, само че публично писмо на ФК Стан до Оценка за съвместимост на БФС - Шумен с отвод от по-нататъшно присъединяване беше импортирано в четвъртък след обяд.

Причините за прекъсването на присъединяване е отводът на спонсора на тима – локални предприемачи доставящи селскостопански машини от Англия, да финансира отсега нататък ФК Стан. В резултат на това всички резултати от началото на есенният полусезон се анулират, а по-нататък тимовете, които по стратегия трябваше да играят с ФК Стан, ще почиват.

От Южната група преди седмица беше изхвърлен Кочово за колективен митинг и самоволно овакантяване на терена 7–8 минути преди края на мача с Енев-Дибич след отсъдена дузпа в интерес на домакините от Дибич. Сега по-собствено предпочитание групата напуща и ФК Стан, с което тимовете остават 12. В идващите срещи в групата ще има два тима почиващи – тези, които трябваше да играят с ФК Кочово “ или с ФК Стан.

Салим Салих
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР