ФК Пирин съобщава, че считано от днес, 14 октомври 2020

...
ФК Пирин съобщава, че считано от днес, 14 октомври 2020
Коментари Харесай

Изненада! Благодетелката на Пирин се отказа от клуба

ФК Пирин оповестява, че считано от през днешния ден, 14 октомври 2020 година, госпожа Ива Уорън няма да извършва повече длъжността президент на клуба.

Г-жа Уорън се отдръпва от заемания пост, с цел да се концентрира върху фамилни задължения и други професионални действия.

Клубът остава в устойчиво финансово положение и без задължения. Всички клубни планове, стартирали под управлението на госпожа Уорън ще продължат да се развиват, както до момента.

Името на новия президент ще бъде оповестено в идващите дни. Техническият шеф Греъм Уорън също към този момент не е част от Пирин. Г-жа Уорън благодари на последователите на Пирин (Благоевград) за демонстрираната поддръжка към тима и им пожелава да видят обичания си отбор час по-скоро в Първа лига, където е неговото историческо място.

" ФК Пирин (Благоевград) сърдечно благодари на Ива и Греъм Уорън за тяхната отдаденост и неуморна работа отпред на клуба.

Благодарение на техните старания, сега Пирин може да претендира за най-бързо развиващият се клуб в страната, с тимове, участващи в шампионатите на всички равнища в родния футбол.

Пожелаваме на Ива и Греъм Уорън здраве и бъдещи професионални триумфи! ", пишат " орлетата ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР