ФК Пирин (Благоевград) се разделя с треньорския си щаб, съобщиха

...
ФК Пирин (Благоевград) се разделя с треньорския си щаб, съобщиха
Коментари Харесай

След 0:5 у дома: Пирин освободи Тренчев и треньорския щаб

ФК Пирин (Благоевград) се разделя с треньорския си щаб, оповестиха от управлението на втородирвизионния тим. Иво Тренчев напуща поста старши треньор по взаимно единодушие ден след тежката домакинска загуба с 0:5 от Локомотив (Горна Оряховица) за състезание и след последвал диалог с управата на " зелените ".

" ФК Пирин благодари на Иво Тренчев, Станислав Бачев и Антон Иванов за доблестта, която демонстрираха в този повратен миг за тима и правят оценка високо свършената работа досега, в една интензивна и комплицирана конюнктура. Клубът пожелава триумф и развиване в бъдещата им работа, като те ще останат значима част от новата история на Пирин ", се споделя в формалното известие на клуба.

Отборът ще бъде воден краткотрайно от Васил Петров, който сега е началник на ДЮШ на Пирин и ментор на юношите старша възраст. Благоевградчани заемат деветото място в класирането на Втора лига с 19 точки от 13 мача, на 15 точки зад водача Септември. Втора лига 14 кръг, четвъртък 31 октомври  Пирин (Благоевград) 0:5краен резулат  Локомотив (Горна Оряховица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР