ФК е раздул изкуствено заплатата на с 10 милиона евро

...
ФК е раздул изкуствено заплатата на с 10 милиона евро
Коментари Харесай

От Барселона платили с 10 млн. евро повече на Неймар, сега си ги искат

ФК е раздул изкуствено заплатата на с 10 милиона евро и в този момент си търси парите по правосъден път, оповестява неизвестен източник на организация Асосиейтед прес. Информацията сочи, че надплащанията са били направени за да бъдат избегнати проблеми с данъчните по време на следствието на прехвърлянето на бразилския нападател от през 2013.

Източникът на АП твърди, че след края на следствието данъчните са разкрили сума от 10 милиона евро, които от Барса не е трябвало да заплащат на Неймар. Представителите на футболиста пък отхвърлиха да разясняват новината. Неймар игра за Барселона сред 2013-a и 2017-a, след което бе продаден на за към момента рекордните в света на футбола 222 милиона евро.

Бразилецът и някогашният му клуб са обект на обвинявания от данъчните в Испания за неуредиците към прехвърлянето от Сантос, в това число опит за прикриване на същинската сума на договорката. През септември стана ясно, че нападателят на Пари Сен Жермен би трябвало да върне общо 34.6 милиона евро на страната и това го прави най-големият дебитор за предходната година. Ла Лига 9 кръг, събота 7 ноември  Барселона 5:2краен резулат  Реал Бетис
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР