ФК Черно море умолява привържениците, желаещи да гледат на живо

...
ФК Черно море умолява привържениците, желаещи да гледат на живо
Коментари Харесай

Важна информация за феновете, които ще посетят мача Черно море - Левски

ФК Черно море умолява последователите, искащи да гледат онлайн мача от 13-ия кръг на efbet Лига сред Черно море и Левски да дойдат на стадиона допустимо най-рано, с цел да се облекчи пропускателният режим. На стадиона ще може да се влиза единствено със " зелен документ " - документ, който се издава на хора, приключили цикъл на имунизация, преболедували ковид или с негативен антигенен и PCR тест, а инспекцията му по входовете ще отнеме повече време. PCR пробата е годен 72 часа, а антигененният - 48 часа от вземането на тестът, напомнят от клуба.

Ръководството на " моряците " приканва последователите да съблюдават към този момент влезлите в действие нови ограничения за ограничение на болестта от COVID-19.

За облекчение на всички почитатели Черно море ще отвари пункт за проби за COVID-19, който ще работи в събота, 30 октомври от 9 до 15 часа на бул. " 8-ми Приморски полк " до касите за билети на стадиона, като цената е преференциална - 8 лева за антигенен тест. След 15 часа ще стартира организация за срещата сред двата тима и правенето на проби ще бъде прекратено.

Касата на ул. Никола Вапцаров, до входа за коли ще отвори в 9 часа, а всички останали - в 15,30 часа. Цената на билетите е 7 лв.. Входовете на стадиона ще отворят в 16 часа.

ПФК Черно море приканва хората да си купуват билети за дуела единствено в случай че имат годен документ. Хора без подобен няма да бъдат позволени на стадиона. Носете си и персонални карти.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР