Физкултурен салон с игрища, сауна и фитнес зала ще правят

...
Физкултурен салон с игрища, сауна и фитнес зала ще правят
Коментари Харесай

Физкултурен салон със сауна и фитнес за две училища възложиха в Разград

Физкултурен салон с стадиони, сауна и фитнес зала ще вършат в Разград. Обектът е контрактуван на стойност 1 512 240 лева без Данък добавена стойност, а изпълнителят е „ САВ – Разград “ ООД с шеф Светослав Петров.
Парите за него са обезпечени от Оперативна стратегия „ Региони в напредък “.
Предметът на публичната поръчка обгръща създаване на съвременен, двуетажен физкултурен салон с две комбинирани стадиони за баскетбол и волейбол, бадминтон и футбол на малко поле в общия двор на ПГПЧЕ " Екзарх Йосиф " и ОУ " Никола Вапцаров ", е посочено в документите.
Капацитетът на оборудването е съгласуван с общия брой на учениците в двете образователни заведения, както и с опцията то да бъде употребено по едно и също време от ученици на двете учебни заведения.

Във физкултурния салон е планувано да могат да се упражняват наложителните, включени в образователния проект, спортни дисциплини.
Във физкултурния салон ще бъдат обособени съблекални с бани и санитарни възли, фитнес-салон и сауна за подкрепяне на спортно-възстановителните и укрепващи мероприятия.
За учителския и поддържащ личен състав ще бъдат обособени подобаващи пространства.
За хората с увреждания се планува платформа. Цялото оборудване ще бъде климатизирано с съвременни механически решения, позволяващи реализиране на клас " С " на енергопотребление при оптимален комфорт на спортуващите в салона възпитаници, е посочено още в оповестената социална поръчка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР