Физикът Теодосий Теодосиев запозна учениците от Английска езикова гимназия Гео

...
Физикът Теодосий Теодосиев запозна учениците от Английска езикова гимназия Гео
Коментари Харесай

Учителят Тео: Едно дете, за да бъде успешно, трябва да прочете 1000 книги и да набляга на точните науки

Физикът Теодосий Теодосиев срещна учениците от Английска езикова гимназия " Гео Милев " в Бургас с теорията за свободния човек, изкуствения разсъдък и бъдещето. По думи на " Златния преподавател на България " едно дете, с цел да бъде сполучливо след време, би трябвало до 9-и клас да прочете 1000 книги по 600 страници едната, както и да натъртва на точните науки:

" Четене, доста четене. Започва се с 20 000, след това 50 000, 60 000 думи. Познавам такива хора, да. Има такива младежи, които към момента се развиват по този метод. Само по този начин ще можете да натрупате знанията, с цел да застанем всички на едно равнище с изкуствения разсъдък ", сподели той представен от БНР. 

Златният преподавател на България - Теодосий Теодосиев посъветва учениците да тръгнат по сложния път, с цел да могат в края, да получат огромната премия.

На лекцията участва и регионалният шеф проф. доктор Мария Нейкова, която връчи на Теодосий Теодосиев почетно отличие. 

Други посетители на отворената лекция на Теодосий Теодосиев бяха шефът на Немската гимназия в Бургас - Антоанета Христова, началникът на Регионално ръководство по образованието - Петя Петрова, както и родители и учители от британската гимназия. 

По думи на директорката на образователното заведение - Жаклин Нейчева, срещата с учениците е била потребна за тях освен по отношение на физиката:

" Той съумя да разсъни интереса им към извънредно доста тематики и това значи, че през днешния ден беше даден късмет на нашите ученици да разсънят своите мозъци за нови познания. Да почерпят от опита на един именит преподавател. "

Според шефа на Английската гимназия в Бургас, предстоят още просветителни начинания и планове, както и повече срещи със " Златния преподавател на България. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР