Физическите обекти на Apple в САЩ поетапно ще отварят врати

...
Физическите обекти на Apple в САЩ поетапно ще отварят врати
Коментари Харесай

Apple отваря магазините в САЩ

Физическите обекти на Apple в Съединени американски щати поетапно ще отварят порти от през днешния ден, близо два месеца откакто стопираха да действат поради пандемията от ковид, съобщи CNN.

Първи ще отвори магазинът в град Бойс, щата Айдахо, следван от тези в Алабама, Аляска и Южна Каролина до края на седмицата.

Една от главните защитни ограничения е навсякъде мерене на температурата, което ще става на входа на обектите и ще се отнася както за посетителите, по този начин и за чиновниците. Покриването на лицето с здравна маска или текстилно произведение е наложително. Броят на клиентите ще бъде стеснен, тъй че да се обезпечи нужната обществена отдалеченост. Говорител на компанията препоръча потребителите да употребяват всяка опция за онлайн извършване на покупки.

В началото на март Apple затвори всички обекти отвън Китай, до момента в който в това време стартира отваряне на магазините си  в азиатските страни. 271 от всичките общо 510 магазина са в Щатите.

Производството на новите модели iPhone ще бъде забавено с към месец, като съгласно източници на Wall Street Journal причината е слабото потребителско търсене в световен мащаб, както и преустановяването на работата на корпорацията в Азия. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР