Физическата форма е едно от големите предимства на Григор Димитров,

...
Физическата форма е едно от големите предимства на Григор Димитров,
Коментари Харесай

Физическата форма е едно от предимствата на Григор Димитров, смята Матс Виландер

Физическата форма е едно от огромните преимущества на Григор Димитров, счита седемкратният първенец в шампионатите от Големия шлем в тениса и анализатор на " Евроспорт " Матс Виландер. Думите му пристигнаха след мощното начало на българина в Мелбърн.

Димитров завоюва с 6:3, 6:2, 6:1 против квалификанта Денис Новак. Следващият му противник ще е американският квалификант Макензи Макдоналд.

" Григор е превъзходен състезател и е видно, че тенисът е в кръвта му. Ако съдим по придвижването му на корта и игровото му държание в мача против Денис Новак, несъмнено бих се замислил, преди да заложа против Григор. От чисто физическа позиция той е изцяло подготвен ", сподели Виландер.

Според него обаче българинът има всички качества да завоюва купа от Големия шлем. " Не съм сигурен дали този миг е тъкмо в този момент. Просто с играчите като него в никакъв случай не знаеш какво тъкмо да очакваш ", съобщи Виландер. Специалистът показва, че Димитров не е измежду огромните любимци в шампионата поради неприятната му статистика в мачовете против Рафаел Надал, Роджър Федерер и Новак Джокович.

Тази вечер от 18.45 ч. " Евроспорт 1 " ще излъчи цялостен запис на срещата сред Димитров и Денис Новак.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Australian Open (581)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР