Физическа саморазправа в стаята на Продължаваме Промяната е имало днес

...
Физическа саморазправа в стаята на Продължаваме Промяната е имало днес
Коментари Харесай

ДИАНА И ЮЛИ 2 част: Депутатски побой заради ЛУКойл Нефтохим“?

Физическа разпра в стаята на „ Продължаваме Промяната " е имало през днешния ден малко след съвещанието на Икономическата комисия, научи извънредно Lupa.bg.

Народният представител Радослав Рибарски е ступал сътрудника си съпартиец Венко Сабрутев, а мотивът за лютата кавга е декларираната от последния позиция в отбрана на бургаската рафинерия.



Съпартийците от Политическа партия Радослав Рибарски и Венко Сабрутев (на снимката) стигнали до физическа разпра поради различия в позициите си по отношение на „ ЛУКойл Нефтохим “

Припомняме, че по-рано през днешния ден Икономическата комисия на „ Лукойл Нефтохим “, според който при изключителни условия като спиране на доставките или прекъсване на производството министърът на стопанската система ще назначава търговски шеф на рафинерията.

Венко Сабрутев е зам.-председател на Комисията по бюджет и финанси, а Радослав Рибарски - зам.шеф на Комисията по енергетика (в която е и сътрудника му Сабрутев) в сегашния парламент. Къде тъкмо са се сблъскали ползите им, към този момент не е напълно ясно. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР