„Физическа агресия от страна на майката се проявява за първи

...
„Физическа агресия от страна на майката се проявява за първи
Коментари Харесай

Майката, нападнала мед.сестра в детската градина във Варна: Преди отправяла словесни атаки

„ Физическа експанзия от страна на майката се демонстрира за първи път, до момента по-скоро е имало словесни офанзиви. Но това може да се дефинира като някаква свърхзагриженост за детето ѝ “, разяснява Елена Керанова, шеф на отдел „ Образование “ във Варна.

Става въпрос за случая в детската градина във Варна. Вчера към 11 часа майка на дете атакува и нанесе лека порезна рана на здравната сестра в заведението. Преди това 41-годишната жена вдигнала скандал.

За благополучие децата в градината не са станали очевидци на случилото се. Веднага е извикана полиция е майката е арестувана.

Медицинската сестра е уплашена от случилото се, само че е в положително общо положение.

Според Елена Керанова пропускателният режим в детската градина е добре проведен. След 8:30 тя се затваря и влизането става посредством домофона и видеосистема.

„ След подаването на сигнала, сътрудниците са се отзовали незабавно и извършителката е била задържана, само че към сегашния миг тя не признава дейностите си и твърди, че не се е случило нищо сходно “, изясни пред bTV Света Златева, представител на регионалната полиция във Варна.

„ По думите на здравната сестра тя е била нападната с думите, че те са извънредно нападателни към детето на дамата. Към сегашния миг оръжието – предмет на действието, не открито. Все още се търси “, изясни още тя.

„ При задържането си дамата не е оказала безусловно никаква опозиция по отношение на органите на реда. Извършителката не е позната на органите на реда, против нея няма никакви сигнали. Образувано е досъдебно произвеждане по случая. За това действие закона планува до три години отнемане от независимост. Назначена е съдебобно-медицинска експертиза “, разяснява Света Златева.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР