FIVE FINGER DEATH PUNCH добавят и България към най-голямото си

...
FIVE FINGER DEATH PUNCH добавят и България към най-голямото си
Коментари Харесай

FIVE FINGER DEATH PUNCH включват и София в Европейското си турне през 2020

FIVE FINGER DEATH PUNCH прибавят и България към най-голямото си Европейско турне досега, което ще се организира през януари и февруари 2020. Към невероятното шоу, което американците са подготвили, ще се включат и мултиплатинените митове MEGADETH, както и изгряващата рок група BAD WOLVES, които съумяха да се задържат отпред на класациите цели 18 месеца, а през октомври ще излезе техния втори албум! 
Китаристът на FIVE FINGER DEATH PUNCH  Zoltan Bathory споделя следното за турнето: " Лайнъпът е замайващ! BAD WOLVES безспорно са сензацията на последните години и сигурно ще нажежат атмосферата! MEGADETH нямат потребност от показване - те са митове! Приносът на Dave Mustaine към този жанр е безмерен. Смятам, че той е един от основоположниците освен на траш, само че и на хеви метъл музиката като цяло, тъй като рифовете и стилът му на свирене са повлияли на всеки, който се е възхищавал на MEGADETH - а това безспорно са милиони! ” 
Вокалистът на MEGADETH прибавя: “Сериозно ще загазите, в случай че не дойдете да видите шоуто на FIVE FINGER DEATH PUNCH  през 2020! Наистина не желаете да го пропускате! ”  
FIVE FINGER DEATH PUNCH са световен метъл феномен! С четири платинени и шест златни записa, те надминават три милиарда слушания онлайн и не престават да разрушават всевъзможни върхове! Групата има 24 части в топ 10 през последните години, а през 2018 стават най-слушания актьор на U.S. Rock Radio. Последния албум на FIVE FINGER DEATH PUNCH And Justice For None става най-слушаният хард рок/хеви метъл албум онлайн за 2018 и оглавява още няколко ранглисти. Новият осми студиен албум на бандата се чака да излезе на пазара през зимата на 2020.
Траш метъл пионерите MEGADETH се появяват на музикалната сцена през 1983, безусловно изобретявайки този род, и се потвърждават като една от най-влиятелните и уважавани групи на всички времена. По време на кариерата си, бандата има над 38 милиона продадени албума, 6 поредни платинени записа, 7 албума, включени в топ 10 класациите, и голям брой самопризнания, в това число 12 номинации GRAMMY® и премия GRAMMY® за най-хубаво метъл осъществяване през 2017! В момента групата работи по нов студиен албум.
BAD WOLVES в действителност потвърдиха, че са невижданото рок изобретение на 2018 откакто първият им албум Disobey доближи първите позиции на голям брой ранглисти по света! Дебютният им сингъл “Zombie ” оглави международните чартове, измежду които U.S. iTunes overall, Billboard’s Mainstream Rock Songs, Spotify’s Global Viral 50. BAD WOLVES не престават да радват милионите си почитатели с новия си албум N.A.T.I.O.N, който следва да излезе на пазара на 25 октомври тази година.
Най-голямото Европейско турне на FIVE FINGER DEATH PUNCH  включва 16 страни - началото е на 20 януари в Хелзинки, а заключителният концерт ще бъде на 22 февруари в Арена Армеец, София! Специалните VIP pre-sales за турнето стартират още през днешния ден! Не пропускайте опцията да  станете част от зашеметяващото шоу в София! За повече информация, посетете: www.fivefingerdeathpunch.com

Билетите за концерта FIVE FINGER DEATH PUNCH  ще бъдат на извънредно налични цени от 60 до 110 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg .
Специалните pre-sale пакети и билети влизат в продажба още през днешния ден!
За повече информация посетете: www.fivefingerdeathpunch.com
ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ СТАРТИРА НА:
27 септември (петък) 2019г. в 09:00ч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР