Фитнесите са затворени и едно от шеговитите пророчества в интернет

...
Фитнесите са затворени и едно от шеговитите пророчества в интернет
Коментари Харесай

#ОстанетеСиВкъщи - ето как са тренирали хората преди 50 години

Фитнесите са затворени и едно от шеговитите пророчества в интернет е, че когато изключителните ограничения паднат и още веднъж сме свободни да вървим където желаеме, по улицата ще плъзнат дебели бледи хора. Но това по какъв начин ще се отрази карантината на телата ви зависи единствено от вас и нямате съображение да обвинявате никого, в случай че след два месеца у дома се окаже, че не влизате в облеклата си за на открито.

Домашна подготовка на писателя Гор Видал Снимка: Getty Images

Днес е по-лесно от всеки път да превърнете всекидневната си във краткотраен фитнес. Всички нужни неща може да си поръчате онлайн, а в интернет ще намерите стотици безвъзмездни препоръки за тренировки и стратегии.
Тренировка с баща (ВИДЕО) Как едно българско семейство се бори с изолацията в Румъния? Вдигане на дами и деца - най-новата спортна подготовка (ВИДЕО) В обстановка на обществена изолираност най-близките може да се притекат на помощ Ударната подготовка на футболистка номер 1 на България (ВИДЕО) Евдокия Попадинова не понижава темпото, даже в паднемия
Преди 50 години не е било толкоз елементарно, само че все пак хората са намирали по какъв начин да упражняват в домовете си.

Тренировка на звездата от "Спасители на плажа " Дейвид Хаселхоф Снимка: Getty Images

Подбрахме няколко фотоси, които демонстрират домашните тренировки на хората през 70-те и по-рано. На уеб страницата LadyZone.bg може да цялостната изложба:
#ОстанетеСиВкъщи и останете във форма - вижте по какъв начин преди 50 години хората са упражнявали в домовете си Карантината не е опрощение да се отпуснете. Ето по какъв начин са упражнявали хората в домовете си преди 50 години
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР