Фитнес залите и търговските обекти от тип мол в Благоевград

...
Фитнес залите и търговските обекти от тип мол в Благоевград
Коментари Харесай

Фитнес залите и търговските центрове в Благоевград отварят врати

Фитнес залите и комерсиалните обекти от вид мол в Благоевград отварят порти още през днешния ден. Това решение е взето след извършена среща сред заинтригуваните страни и здравните управляващи, заяви за Радио „ Фокус ” - Пирин доктор Калоян Калоянов, шеф на Регионална здравна ревизия – Благоевград.
„ Ще издам нова заповед, съгласно която фитнесите ще могат да работят при 50% потенциал, до 21:00 часа и при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения вътре в залите. Маски ще би трябвало да се носят единствено от инструкторите, не от клиентите ”, сподели още доктор Калоянов.
 Моловете и фитнесите отварят Моловете и фитнесите отварят
Търговските обекти вид мол ще проработят още веднъж от през днешния ден, 18 май. Разпоредбата за организация за отваряне е на премиера Бойко Борисов. Д...
Той посочи, че ще бъдат отворени и комерсиалните центрове от вид мол с лимитирано работно време, възбрана за влизане на малолетни лица и образуване на потоците вътре – влизащи и излизащи. „ Това, което е неразрешено в предходната заповед, остава - като се изключи фитнесите и моловете. Ако обстановката още веднъж стартира да се усложнява, ще върнем и тези забрани ”, акцентира доктор Калоянов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР