Фитнес в Добрич подготвя шампиони по културизъм на световно ниво.

...
Фитнес в Добрич подготвя шампиони по културизъм на световно ниво.
Коментари Харесай

Фитнес център подготвя шампиони по културизъм

Фитнес в Добрич приготвя първенци по културизъм на международно равнище. За това споделя Деян Роев, който е един от притежателите на спортните зали My fitness. Със съдружника му Станимир Стоянов отварят първата зала през 2011 година
Роев споделя, че в основата на триумфа им е екипът от хора, с които работят. “Никола Николов, който няколко пъти е бил републикански и балкански първенец, беше треньор в залата ни”, споделя притежателят. И добавя, че Николов е почнал да приготвя различен техен треньор и също прави от него републикански първенец.
“Имаме момиче, което стартира от нашата зала, а към този момент печели оценки в областта на женския културизъм”, споделя Деян Роев.
Той си спомня, че още първоначално са канили известни персони в областта на фитнеса и културизма, с цел да изнасят лекции пред клиентите на My fitness. Сред гостлекторите са били Димитър Димитров, Добри Делев и Христомир Христов. Това е помогнало за популяризирането на залата. Така още с отварянето на спортния център те съумяват да привлекат клиенти от други фитнес зали.
Предприемачът споделя, че за техния екип е значимо да е в крайник с трендовете, както и да поддържа високо равнище на оборудването и обслужването. “Най-важно е по какъв начин ще посрещнеш клиента и отношението. Всеки идва с друга настройка - някои желаят да подобрят физическата си подготовка или за тонус, за отърсване от напрежението и за психическо разформироване, а други, с цел да се развиват професионално”, споделя Роев. Клиентите на My fitness могат да получат лична подготвителна стратегия и хранителен режим, съобразени с потребностите и задачите им.
Според Деян Роев през годините в техните зали доста клиенти минават през огромни промени. “Захващат се съществено и резултатите са налице. Но всичко това изисква доста труд, старания и постоянство”, добавя той.
Една от главните им цели е да оферират постоянно настоящи спортове.
Фитнес клубовете оферират огромно многообразие от групови занимания. Бизнесменът споделя, че през годините почитателите на кросфит, зумба, йога и пилатес оставали удовлетворени да упражняват в техните клубове. За хората, запалени по бойни спортове, се оферират тренировки по ММА, бокс и кикбокс.
“Популяризираме и табата, което е нов спорт с доста ефекти”, добавя Деян Роев.
И въпреки от залите My fitness да са стартирали доста първенци по културизъм, имат клиенти от най-различни възрасти.
5 години след отварянето на първата зала и положителното развиване на бизнеса съдружниците вземат решение да създадат още един фитнес център в Добрич. Така през 2016 година сполучливият тандем отваря втората си зала в града. Тя разполага с по-голяма зала за групови тренировки, защото те набират все по-голяма известност.
Всъщност фантазията на Деян и Станимир да открият своя зала се ражда около личната им фикс идея по фитнеса. “Решихме, че желаеме да се развием в тази бизнес сфера и да създадем по-модерно място, тъй като в Добрич липсваше”. Те пътували в чужбина, с цел да почерпят хрумвания и да видят нещо по-различно като уреди и разположение на обособени кътове за разнообразни спортове.
След дълго търсене на уместно помещение двамата бизнесмени откриват и наемат първата си зала. От основна значимост първоначално било намирането на финансова поддръжка. От познати схващат за Българската банка за развиване и по този начин откриват своя сътрудник в начинанието. За компания без финансова история било мъчно да получат заем и по тази причина са признателни, че са намерили поддръжка в лицето на ББР. Заради положителното съдействие притежателите се обръщат към банката и при отварянето на втората си зала и благодарение на ББР съумяват да я купят и оборудват.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР