Фитнес маниак люби горещата Бамби от Игри на волята“. Силиконката

...
Фитнес маниак люби горещата Бамби от Игри на волята“. Силиконката
Коментари Харесай

Разкриха с кой има връзка горещата Бамби от Игри на волята

 Фитнес фанатик люби горещата Бамби от " Игри на волята “. Силиконката Красима, която всички назовават Бамби има връзка със бабанка на име Александър. Красима впечатлява с голям силиконов бюст, който е заслужен за фолк певица.

Гаджето на Бамби е разпален по фитнеса. Има тяло на Аполон и е малко по-възрастен от хубавицата, която е единствено на 21 години. Дамата най-вероятно се срещат в залата, където русото прелъщение всеки ден тренира интензивно. Бамби се занимава постоянно с повдигане на тежести, а преди този момент 12 години тренира художествена гимнастика. Заради травма поставя завършек на кариерата си.

Бамби и изгората й са дружно от няколко месеца. Преди да влезе в " Игри на волята “ тя показа, че няма сериозен другар, само че седмици след края на шоуто, статутът й необвързана се трансформира. Тя към този момент го сподели на почитателите си, а и постоянно може да бъде видяна с него на разположение в родната си Варна, написа " “. Освен силикон в гърдите, Красима има и филъри в устните, и признава че е " кифличка ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР