Фитнес маниак люби горещата Бамби от Игри на волята“. Силиконката

...
Фитнес маниак люби горещата Бамби от Игри на волята“. Силиконката
Коментари Харесай

Вижте кой мачка огромните бомби на горещата Бамби от „Игри на волята“

Фитнес фанатик люби горещата Бамби от „ Игри на волята “. Силиконката Красима, която всички назовават Бамби има връзка със бабанка на име Александър, научи HotArena.

Красима впечатлява с голям силиконов бюст, който е заслужен за фолк певица. Гаджето на Бамби е разпален по фитнеса. Има тяло на Аполон и е малко по-възрастен от хубавицата, която е единствено на 21 години. Дамата най-вероятно се срещат в залата, където русото прелъщение всеки ден тренира интензивно. Бамби се занимава постоянно с повдигане на тежести, а   преди това 12 години тренира художествена гимнастика. Заради травма поставя завършек на кариерата си.

Бамби и изгората й са дружно от няколко месеца. Преди да влезе в „ Игри на волята “ тя показа, че няма сериозен другар, само че седмици след края на шоуто, статутът й необвързана се трансформира. Тя към този момент  го сподели на почитателите си, а и постоянно може да бъде видяна с него на разположение в родната си Варна, писа „ България Днес “.  Освен силикон в гърдите красима има и филъри в устните и признава че е " кифличка ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР