Фитнес инструкторката Христиана Парова е последната жена до най-желания ерген

...
Фитнес инструкторката Христиана Парова е последната жена до най-желания ерген
Коментари Харесай

Жената, която разби сърцето на Ергенът Виктор, е отново влюбена

Фитнес инструкторката Христиана Парова е последната жена до най-желания ерген в България Виктор Стоянов. След такава жена несъмнено ще му е мъчно да откри по-добра – изключително измежду такива претендентки, оповестява БЛИЦ.

Връзката им публично продължи повече от 6 години, а запознанството им потегля, несъмнено, от фитнес залата, където двамата прекарват огромна част от времето си.

В риалити предаването " Ергенът " Виктор споделя, че точно Парова е разрушила сърцето му и раздялата им пристигнала по нейно предпочитание. За момента хубавицата се въздържа от мнения, както за връзката си с него, по този начин и за друго, обвързвано с персоналния си живот. Тя наподобява фантастично и всекидневно удостоверява образно какъв брой доста работа прави във фитнес залата.

Наскоро някогашната дама на сърцето на Виктор Стоянов показа фрагменти от бурна вечер, а едно от сторитата подсказва, че към този момент още веднъж има обич в живота ѝ. На една от многото фотоси Хриси се прегръща с по-млад мъж, а като допълнение написа, че той е нейната половинка. Става дума за Александър Пеев, който най-малко към този момент към момента не е прочут в медийните среди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР