Фитнес инструкторът Ричард Величков крои планове, че "ВИП Брадър" ще

...
Фитнес инструкторът Ричард Величков крои планове, че "ВИП Брадър" ще
Коментари Харесай

Уволняват Ричард от фитнес залата заради лош имидж

Фитнес инструкторът Ричард Величков крои проекти, че "ВИП Брадър " ще го изстреля към славата, където парите ще завалят като проливен дъжд и ще стане милионер. Да, но не! Съквартирантът май ще се окаже незает след края на риалити формата, защото работодателят му му е вдигнал мерника. Собственикът на фитнес залата, в която работа, не бил по никакъв начин удивен от представянето на Ричи в Къщата и бил на мнение, че Величков е уронил имижда на клуба му.

Бизнесменът не желаел до себе си "супер презрян " инструктор, който си прави реклама на гърба на дамите. От управата на залата се питали по какъв начин е допустимо Величков да падне толкоз ниско и да ръси нелепост след нелепост, която в следствие феновете свързват с техния фитнес, написа седмичник.

Позорният облик на Ричи даже въодушеви песента "Супер презрян ", която към този момент е с рекорден брой гледания в интернет. Заради изцепките си съквартирантът стана и основен воин на безброй вицове и колажи. Така след непредвидения процес на събитията трудовият контракт на "Мистър София " ще бъде преустановен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР