Фитнес инструкторът Илиян Найденов се бори с фалшив профил във

...
Фитнес инструкторът Илиян Найденов се бори с фалшив профил във
Коментари Харесай

Търсят гадже на бившия на Джулката с фалшив Фейсбук профил

Фитнес инструкторът Илиян Найденов се бори с подправен профил във Facebook от месеци.

Някой употребява персоналните му данни и споделя информация под тях с текст, че търси огромната обич, а обществената мрежа не подхваща нищо макар молбите на Найденов.

„ Неглижирах го, до момента в който оня ден не получих ново известие със скрийншот, че той написа в някакви групи, че си диря другарка. Всеки естествен човек би се сетил, че това е фалшив профил. Не бих си и помислил, че някой естествен човек би търсил сътрудник по групите във Facebook . Въпреки това, взех решение да го пусна на стори, че да вземе да се разкара най-накрая.

Преди седмица и повече за първи път ми изпратиха профила, който употребява мои фотоси, при което аз го репортнах, само че шокиращото в тази ситуация е, че съгласно Facebook този човек не нарушава неговите правила и следователно те не могат да създадат нищо. Това получих като отговор, което е доста тъпо, защото става въпрос за кражба за персонални данни. Не мога да си обясня за какво, само че пък и не ми е толкоз значимо в последна сметка. Всеки естествен човек, виждайки същинския ми профил ще се сети, че този е подправен “ споделя Найденов пред „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР