Фитнес инструкторът Апостол Анастасиу, станал 2-ри подгласник на Мистър София

...
Фитнес инструкторът Апостол Анастасиу, станал 2-ри подгласник на Мистър София
Коментари Харесай

Апостол Анастасиу - 2-ри подгласник на Мистър София 2018: Победителят брои 3 бона за първото място

Фитнес инструкторът Апостол Анастасиу, станал 2-ри подгласник на Мистър София 2018 – Ричард Величков, разкри извънредно пред камерата на BgLife.club, че състезанието е бил превдварително решен, като за купата са броени 3000 лева

Апостол, в чиито вени тече гръцка кръв по бащина линия, е безапелационен, че всички надпревари за хубост у нас са нагласени, а играта е нечестна.

Пред BgLife.club той споделя, че ден преди финала на Мистър София 2018 е заформил яка виканица, като едвам не провалил финалната вечер. 33-годишният мускуляга шокира и с признанието, че е бил човек от ъндърграунда преди години. „ Исках да стана разбойник и станах”, смее се той. „ Занимавах се с незаконни неща, крадях коли”, признава българинът с гръцки корени.

Сега Апостол Анастасиу се е отдал на фитнеса и дейния спорт. Няма жена до себе си, а най-силна е връзката с майка му. „ Отраснал съм с нея. Баща ми умря в злополука, когато бях на 6 години. Дължа всичко на нея”, споделя бодибилдърът. А животът го е научил да дава положително и да не съди хората, тъй като всичко се връща. Още скандални разкрития и любопитни елементи от живота на Апостол Анастасиу – гледайте във видеото ТУК.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР