Фитнес инструктор е новата тръпка на Черната Златка, която близо

...
Фитнес инструктор е новата тръпка на Черната Златка, която близо
Коментари Харесай

Черната Златка Спи С Фитнес Инструктор?

Фитнес инструктор е новата тръпка на Черната Златка, която близо половин година грижливо крие гаджето си от светските публицисти. Това разкрива другарка на силиконовата бомба от бургаския квартал „ Изгрев “.

Именно край морето се реалокира да живее плеймейтката, която живее в жилището на майка си след окончателната разлъка с приятеля си Миро. От предприемача е единственото дете на Златка – дребният Миро, за който се твърди, че е одрал кожата на татко си, написа Lupa.bg.

Според нашата информаторка Златка почнала да изневерява на баровеца преди да се разделят за повторно и точно, тъй като я хванал още веднъж в крачка, тя отново била натирена скоропостижно към Бургас. Паметливи напомнят по какъв начин преди време плеймейтката кръшна на бащата на детето си с автомивкаджията Галин Гочев и още веднъж беше в недружелюбност.

Сега черната мъжемелачка още веднъж е в деяние. В момента е луднала по известния инструктор Кирил Танев. Решила да го смъкна още в мига, когато го видяла за първи път и почнала тренировки при него. Под управлението му тя натрупа много мускули в залата. През смях край морето разясняват, че на Черната Златка може да й завиди и най-яката бургаска батка.

От своя страна Кирил Танев ловко употребява Златка да популяризира тренировките и диетите, които предлага онлайн. В блога си е пуснал даже изявление, в което бургаската изкусителка дава отговор на въпроси. Независимо че постоянно сменя учтивата форма „ вие “ с по-интимната „ ти “, Черната Златка дава всичко от себе си, с цел да похвали инструктора, а изявлението й звучи като пояснение: „ Аз се интересувам и проследявам хора като теб. От вас черпя мотивация и хъс за възстановяване на резултатите си. Стимулирате ме и ме карате да си слагам все по-високи цели по пътя към съвършената фигура “, изповядва се рекламно Златка.

Очевидно Кирил Танев работи добре във всяко отношение със Златка, шушукат нейните познати и се питат дали във времето след присъединяване си във ВИП „ Брадър “ е намерила същата мотивация да усъвършенства най-малко малко общата си просвета. Те се надяват към този момент да прави разлики сред градове и страни, както и да е научила най-малко европейските столици, с цел да не става за смях с географските си открития.

За връзката на Златка и Кирил Танев към този момент знаела и майка й, която гледала детето й през уикендите, до момента в който двамата се забавляват. Жената била изрично срещу половото въодушевление на щеркаси. Плеймейтката даже завела фитнес инструктора си на няколко пъти на плажа в Каваците, където Миро й построил няколко бунгала. Двамата с Киро се държали за ръце и се гледали влюбено пред майка й, която едвам се сдържала да не ги натири.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР