Фитнес инфлуенсърът Сами Хосни преди време беше обвинен, че не

...
Фитнес инфлуенсърът Сами Хосни преди време беше обвинен, че не
Коментари Харесай

След изневерите: Сами Хосни и гаджето му закрепиха връзката с бременност! Чакат бебе през октомври

Фитнес инфлуенсърът Сами Хосни преди време беше упрекнат, че не споделя онлайн от моментите с половинката си. На тези обвинявания той отвърна с аргумента, че профилът му е отдаден на фитнеса. Е, той направи едно изключение:

" Решихме, че ни омръзна да спим и да вършим каквото си желаеме от самото начало. И по този начин де… наподобява, че имаме нов началник. Шефът най - евентуално ще започва работа на новата си позиция през Октомври 2022 ", написа под фотографията с новината Сами. И по този начин - инфлуенсърската двойка ще стават родители!

Виж още: Влюбена в живота: Златка Димитрова откри същинското благополучие, мечтае за горещи нощи

Понеже сме почитатели на математиката, сметнахме, че най-вероятно бъдещото инфлуенсърско бебе е заченато по време на дългото им пътешестване из Бали. Така родният елит ще се снабди с второ балийче, откакто преди време Джулиана Гани и Илиян Найденов се хвалиха, че дребният Давид е заченат на екзотичната дестинация.

Половинката на Сами, инфлуенсърката Мила Савова, беше измежду участниците в последния сезон на Survivor. Пред почитателите си в Instagram тя показа, че с останалите девойки там бързо са не запомнили за женските проблеми... просто тъй като не са имали такива! Е, очевидно Мила се е възстановила бързо. 

Виж още: Мис България 2020 откри летния сезон в Гърция в доста изрязан бански

Самият Сами кривна от връзката си с Мила по време на присъединяване му в риалити. Когато тя влезе в Survivor пък, сподели рискова непосредственост с различен от участниците. 

Изображение: https://www.instagram.com/samihossny/
https://www.instagram.com/milassavage/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР