Фишинг атаките и зловредните имейли са най-разпространените методи на хакерите,

...
Фишинг атаките и зловредните имейли са най-разпространените методи на хакерите,
Коментари Харесай

Всички нови смартфони на Samsung ще блокират автоматично спам обаждания

Фишинг офанзивите и зловредните имейли са най-разпространените способи на хакерите, с които съумяват да откраднат персонални данни на потребителите. Смартфоните са все по-предпочитана цел, което постанова да бъдем доста деликатни.

Забелязва се нарастване на автоматизираните позвънявания осъществявани от ботове или други рекламни оператори. Постоянните спам позвънявания от разнообразни номера несъмнено могат да нарушат ритъма на всекидневието и даже да ви слагат в неуместна обстановка.

Социалната изолираност подтиква осъществяването на автоматизирани диалози от сходен вид, което е много досадно. Собствениците на устройства на Samsung ще могат елементарно да се оправят с този проблем, с помощта на атрактивната функционалност Smart Call.

Тази иновация се разрaботва взаимно сред компанията и Hiya- бранд, която предлага софтуерни решения за идентификация на бизнес профили и отбрана от позвънявания, които могат да ви трансфорат в жертва на измами и спам оператори.

Функцията Smart Call ще е налична за смарт телефоните Galaxy и ще е основана на новаторските технологии и облачна инфраструктура на Hiya.

Потребителите няма да се постанова да правят никакви дейности и просто да оставят логаритмите на Hiya да се оправят със обстановката. Огромната база данни, с която разполага компанията разрешава на представителите на бизнеса да вкарат имена и търговски логота, с цел да верифицират своите номера.

Hiya Connect платформата ще даде една от най-хубавите отбрани в промишлеността против спам позвънявания и входящи номера с подозрителна интензивност. Допълнителни функционалности разрешават на представителите на бизнеса да наблюдават в действително време тяхната известност измежду потребителите.

Собствениците на смарт телефони с марката Samsung Galaxy могат да се възползват от тази защита като отворят " Call Settings " менюто и да изберат опцията Caller ID and Spam Protection ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР