First Direct пусна отново своята популярна оферта за превключване от

...
First Direct пусна отново своята популярна оферта за превключване от
Коментари Харесай

First Direct връща безплатна оферта от £175 - но нямате много време да поискате

First Direct пусна още веднъж своята известна оферта за превключване от £175 към регистрация на нови банкови сметки - само че нямате доста време да получите то.

Дъщерната банка на HSBC върна своето предложение за промяна от през днешния ден за британците, които превключват ежедневното си банкиране към настоящата сметка на First Direct. Офертата обаче ще бъде налична единствено за стеснен интервал от време, като новите клиенти ще би трябвало да съберат спомагателните пари единствено до 22 април.

За да получите безплатните пари, би трябвало да закриете и промените настоящия си акаунт благодарение на услугата за превключване на настоящи сметки (CASS). Това е безвъзмездна услуга, която ще трансферира вашия баланс, директни дебити и заплата към новата банка в границите на седем дни. С офертите за промяна на банка постоянно би трябвало да преминете през няколко обръча, с цел да имате право на парите. Те постоянно включват нужда да депозирате избрана сума пари в сметката или да влезете в онлайн или мобилно банкиране.

С First Direct т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР