Фирмата за видеоконференции се съгласи да плати 86 000 000

...
Фирмата за видеоконференции се съгласи да плати 86 000 000
Коментари Харесай

86 млн. долара обезщетение плаща Zoom в седебен спор срещу потребители в САЩ

Фирмата за видеоконференции се съгласи да заплати 86 000 000 $, с цел да уреди правосъден спор за нарушаване на неприкосновеността на персоналния живот на потребителите в Съединени американски щати . В желае против компанията се твърди, че организацията е нахлувала в персоналния живот на милиони жители, споделяйки техни данни с Фейсбук, Гугъл и LinkedIn, написа БГНЕС. Обвинението твърдиче Zoom е заблуждавал потребителите, че предлага несъмнено криптиране и, че не е съумял да попречи на хакерите да организират сесии за „ зомбомбиране “.

Предварителното съглашение, което също включва наредба, че Zoom ще даде на личния състав си особено образование по обработка на данни и съблюдаване на политики на дискретност, към момента предстои да бъде утвърдено от окръжния арбитър на Калифорния. Говорител на Zoom съобщи: „ Поверителността и сигурността на нашите консуматори са съществени цели за компанията и ние одобряваме съществено доверието, което нашите консуматори ни оказват ”.
 Zoom купува за 14,7 милиарда $ снабдител на облачни услуги Zoom купува за 14,7 милиарда $ снабдител на облачни услуги
Американската компания Zoom Video Communications, която предлага отдалечени видеоконференции, купува разработчика на облачни услуги F...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР