Фирмата "Трилема Кансълтинг" ЕООД, която е еднолична собственост на бившия

...
Фирмата "Трилема Кансълтинг" ЕООД, която е еднолична собственост на бившия
Коментари Харесай

Чичко-паричко! Владислав Горанов купи офиси за над 750 000 лв.

Фирмата "Трилема Кансълтинг " ЕООД, която е еднолична благосъстоятелност на някогашния финансов министър Владислав Горанов, е закупила пространства за офиси в София на стойност 752 994 лева Сделката с продавача "Лазур 94 " АД е подписана на 27 май, сподели информация на "Сега " в имотния указател.
Става дума за парцели в блок 11 на бул. "Цариградско шосе ". Първият съставлява офис на банка с повърхност 145 кв. м, който се намира на сутеренен етаж, а вторият парцел е записан като "учебна занималня на две равнища " и е 136 кв. м. Към него има и прилежащо мазе. Видно от справката за покупко-продажбата материалният интерес на договорката възлиза на 752 994 лева
Не е ясно от къде Владислав Горанов разполага с такава крупна сума. Няма и информация парцелите да са купени с изтеглен заем. В последната имуществена заявления на някогашния финансов министър написа, че той има 76 193 лева на влог, а неговата брачна половинка още 11 500 лева Консултантската му компания, която е записана преди по-малко от година, когато Горанов напусна министерския пост, пък към момента не е разгласила годишен финансов доклад.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР