Фирмата на преобърналия се автобус е една от най-проверяваните. Тя

...
Фирмата на преобърналия се автобус е една от най-проверяваните. Тя
Коментари Харесай

Фирмата на обърналия се автобус – с 20 акта за около 200 000 лв.

Фирмата на преобърналия се рейс е една от най-проверяваните. Тя има към 20 акта за към 200 хиляди лв..

Това съобщи министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски във връзка разпоредените инспекции на транспортно-туристическата компания „ Юнион Ивкони “, съобщи Фокус.

Припомняме, че возило на компанията се прекатурна на автомагистрала "Тракия ", което аргументи раняването на 17 души.

“Във връзка с случая още часове след събитието подложихме компанията на инспекция. Има потребност още от ден-два до момента в който завърши тя, само че това, което имаме като база данни, демонстрира, че компанията е една от най-проверяваните. Има друг вид нарушавания, за които са формирани към 20 акта, които са на стойност към 200 000 лв.. Нарушенията са категоризирани в Закона за придвижванията по пътищата, само че установените до момента не плануват тежка глоба – главно са за нарушение на транспортния проект, който има да извършва компанията. Но не се е стигало до отнемането на лиценз “, изясни Московски.

Министърът посочи, че съгласно данни на ведомството лидерът на рейса е бил назначен напълно скоро на работа.

„ Контролът, който упражнява Автомобилна администрация, може да се раздели на две елементи – планови инспекции на всяка една от фирмите, която се занимава с публичен превоз, и ежедневни инспекции при сигнали. Така че контролът е всекидневен “, добави Московски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР