Фирмата на моя клиент няма нищо общо с хакерската атака.

...
Фирмата на моя клиент няма нищо общо с хакерската атака.
Коментари Харесай

Адвокат Лулчева: Няма нито едно доказателство срещу Иван Тодоров. Вчера съдът се позова на една снимка, на която дори не е той

Фирмата на моя клиент няма нищо общо с хакерската офанзива. Няма нито едно доказателство за подбуждане.

Това сподели по телефона за БТВ юрист Ина Лулчева, която пази шефът на "Тад Груп " Иван Тодоров. Припомняме, през вчерашния ден Апелативният профилиран углавен съд го върна в ареста по обвиняване за подбуждане на хакерската офанзива против Национална агенция за приходите. Решението на съда е дефинитивно. Магистратите оцениха всички доказателства по делото в тяхната цялост и счетоха, че обвиненият е публично рискова персона и е причинител на закононарушението, в което е упрекнат. "Аз не одобрявам това решение на съда. Обвиненият за хакерската офанзива е с гаранция 20 000 лв., а притежателят на компанията е в ареста. Това е недопустимо. В ефира на вашата телевизия шефът на ГДБОП разгласи, че в четвъртък ще стане ясно кой е гарант и отбраната да не си мечтае, че ще може да направи нещо. Мисля, че това изявление изяснява вчерашното решение на съда. Не мога да кажа, че е имало влияние, само че се основава едно такова усещане ", сподели още юрист Лулчева.

"Вчера съдът се базира на една фотография, на която се твърди, че е Иван Тодоров и се приказва за Национална агенция за приходите. Това не е правилно. На фотографията не е моят клиент. Не мога да кажа по какъв начин се усеща сега Иван Тодоров. Там не дават да приказваш. Това е арест. Тепърва ще преценим какви дейности ще предприемем ", приключи тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР