Фирмата му Кленманн е продала апартамент на Любена Петрова -

...
Фирмата му Кленманн е продала апартамент на Любена Петрова -
Коментари Харесай

Вижте официалния бизнес на Мартин Божанов - Нотариуса

Фирмата му " Кленманн " е продала апартамент на Любена Петрова - Снежанка от 8-те Джуджета и някогашна брачна половинка на Петьо Еврото. " Кленманн " е имала и фамозния клуб за магистрати, който след това е прехвърлян на други негови компании и подставени лица.

" 24 часа " ревизира бизнеса на Мартин Божанов, откакто стана известно, че той е сменил ЕГН и семейството си.

На първия му EГH не излизат никакви компании от комерсиалния указател. На втория излизат общо 15 компании, от които една закрита – „ Транс кемикъл ".

„ Кленманн " в началото е била благосъстоятелност на първата му брачна половинка Адриана, само че през 2013 година дяловете са трансферирани на Мартин. Именно тази компания до 2020 година е имала фамозния частен клуб за магистрати SS club, в който се е влизало единствено с магнитни карти - там са се събирали прокурори и съдии от спецпрокуратурата и спецсъда, които се намират наоколо. След закриването им стопира работа и клубът. През същата година същата компания продава апартамент от 333 кв. м. за половин млн. лева на Любена Петрова - Снежанка от " 8-те джуджета " и някогашна брачна половинка на Петьо Еврото в същия комплекс, в който живееше и бе погубен Нотариуса.

Други от компаниите му са „ Дизайн комерс 2011 ", „ Спринт 2002 " (наложен запор от ЧСИ, който по-късно е вдигнат), „ ИБ-Консулт1 " (запор от НАП), „ Бърд консултинг " (запор от НАП), „ Строй инвест инженеринг " (два наложени запора от ЧСИ, които по-късно са вдигнати), „ Холк консултинг " (запор от НАП), „ Военна академия – военни технологии и уреди ". В тази компания в началото съучастник е била втората брачна половинка на Мартин Гергана Грънчарова, която през 2021 година е трансферирала дяловете си на майка си Марийка Грънчарова.

Същата Марийка е била последният притежател на „ Ес ес холидей ", преди дяловете да бъдат трансферирани на Евлоги Валериев Петров. Чрез „ Ес ес холидей " е ръководен клубът за магистрати SS club. Мартин е бил притежател на друга компания за ръководство на питейни заведения – „ Еспресо просвета ", като през 2022 година е трансферирал собствеността на различен. По същия метод е постъпил и при комерсиалната си компания „ Викол трейд " през 2019 година

В „ СтеГер 2018 " Мартин държи 50% от дяловете, които са му трансферирани от втората брачна половинка Гергана Грънчарова. Съдружник там му е Иван Михайлов. Сред съдружниците му няма обществено известни фигури.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР