Фирмата, която пренарежда паветата в участъка при Народното събрание е

...
Фирмата, която пренарежда паветата в участъка при Народното събрание е
Коментари Харесай

Фандъкова санкционира фирма със 100 000 лв. за разрязано паве

Фирмата, която пренарежда паветата в сектора при Народното събрание е санкционирана със 100 хиляди лв. за увреждане на едно паве. За глобата заяви по бТВ кметът на София Йорданка Фандъкова. За ремонта в центъра на София на фирмата-изпълнител би трябвало да бъдат платени 260 хиляди лв., само че досега заплащания не са правени.

След разреждането на паветата са били поканени специалисти, които да видят аргументите и да предлагат технология, тъй че, когато се пренаредят още веднъж, да не стане същото, уточни Фандъкова и разясни, че от общината задължили компанията, която прави ремонта, да подреди експериментален тестов сектор. Сега следва паветата да бъдат още веднъж пренаредени през лятото

Публично се видя увреждане на паве. Жълтите павета са културна полезност, по мое искане бяха оповестени за такива през 2016 година. От тук излиза компликацията, че технологията би трябвало да бъде, от една страна, по-сигурна за настилката, а въпреки това – щадяща, да не се нарушава културната полезност, уточни още кметът.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР