Фирмата-изпълнител на "Коматевско шосе" си спечели искрената омраза на пловдивчани

...
Фирмата-изпълнител на "Коматевско шосе" си спечели искрената омраза на пловдивчани
Коментари Харесай

Коматевец: Щрабаг резна и комуникациите в квартала

Фирмата-изпълнител на "Коматевско шосе " си завоюва откровената ненавист на пловдивчани поради забавените темпове на ремонта и неудобствата, които хората търпят около него. И освен това. Ето какво наиса до редакцията ни четец на Plovdiv24.bg.
"В последните месеци жителите на квартала бяхме редовно подлагани на тормоз от въпросната компания, оставяха ни без вода и ток, а в последния месец и без връзки и телевизия! 
Клиент съм на един от пловдивските снабдители, всекидневно минавам най-малко по 10 пътни на ден по ремонтирания сектор и постоянно засичам екипи на доставчиците на въпросните услуги в квартала! Прави усещане, че не става въпрос за даден оператор, а за всички, които дават услуги в "Коматево ". Не съм вярвал че ще застана на страната на някой снабдител, само че щом има представители на всички компании, стартирам да се питам къде в действителност е казусът? 
Многократно съм разговарял с представители на моя оператор, момчетата ми обясниха, че никой не ги е предизвестил за периодите за унищожаване на кабелите, както и не са им препоръчани разновидности, с цел да не се стига до прекъсване на услуги. Като всеки мнителен българин, взех решение да приказвам с един от служащите, като отговора му беше умопомрачителен - "ние от кое място да знаем кой има кабели и кой не, имаме периоди да гоним, въобще не ни интересува, който има напън да си ги махне! " 
Говорим за УЖ сериозна компания, която би трябвало с изключение на ремонта на булеварда да се погрижи да няма сходни изцепки, а се оказва напълно противоположното. По думите на съответно багерист във компанията оказва се че надали не те са супер правилни и съблюдават периодите за осъществяване, а останалите единствено се оплакват. Няма по какъв начин този път да си затворя очите в случай, че не виждам техници единствено от еднакъв оператор, а на всички предоставящи услуги в кв. "Коматево ". " 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР