Фирмата “Грома Холд продължава интензивната работа по ключовия за област

...
Фирмата “Грома Холд продължава интензивната работа по ключовия за област
Коментари Харесай

Грома Холд приключва успешно и навреме трудния ремонт на пътя Симитли- Разлог


Фирмата “Грома Холд ” продължава интензивната работа по основния за област Благоевград републикански път ll-19 Симитли-Разлог, който води и към курорта Банско.
“Полагаме банкети и финални количества плътна асфалтова примес по главното трасе. Предстои всички пътни връзки към него напълно скоро също да бъдат приключени и по този начин ще се изравнят равнищата сред новоположената настилка и съществуващата такава на платната от общинските пътища.

Работим на оптимални обороти и сме на път да приключим този комплициран обект за по-малко от два месеца, спазвайки най-високи стандарти за качество ”, споделят от “Грома Холд ”. Те означават още, че 36-километровото трасе е доста предизвикателно със комплицирания релеф на прохода Предела, само че техните екипи са опитни и работят извънредно отговорно.

“Въвели сме краткотрайна организация на придвижването, дружно с Областно пътно ръководство към АПИ, КАТ-пътна полиция към Областна дирекция на МВР-Благоевград и РПУ -Разлог.
Благодарим на всички наши и техни чиновници за съдействието, както и на всички институции, които поддържат неимоверните ни старания да възобновим пътя преди началото на дейния зимен сезон ”, споделят от управлението на компанията.
От там обръщат внимание, че придвижването по осъществявания с остри завои сектор се прави в условия на ремонт.
Призовават водачите да карат с нараснало внимание и да проявят още малко самообладание!

“На финалната права сме! ”, споделят от компанията и разясняват, че следва монтирането на ограничаващи системи и полагане на маркировката.
“Вярваме, че откакто екипите ни се изтеглят от обекта до броени дни, всички - и ние, и задграничните гости- ще се радваме на сигурен и качествено изработен път. Както и на доста позитивни страсти на една от най-красивите ски писти в България! ”, безапелационни са от “Грома Холд ”

В.Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР