Фирмата е регистрирана с капитал от 20 лв., от които

...
Фирмата е регистрирана с капитал от 20 лв., от които
Коментари Харесай

Едва ли сте предполагали, че сричащият депутат Стефан Апостолов е…

Фирмата е записана с капитал от 20 лева, от които той е внесъл едвам 4
Сричащият народен представител Стефан Апостолов е наследник на несменяемия кмет на Симитли – Апостол Апостолов-Поли.

Те са следващите хора от властта, които ще добиват ток от слънчевите лъчи. Съпругата и синът на Апостолов – Мария и Стефан ще конфигурират 185 панели във фотоволтаичен парк в града.

До момента депутатът от ГЕРБ не е имал интерес към бизнеса със зелена сила. Заедно със шурей си Николай Динков-Нинджата, брачен партньор на сестра му Полина, е държал компания, занимаваща се с сложни обекти в региона на „ производството на сила и хидротехническо строителство “.

Фирмата е записана с капитал от 20 лв., като 6 от тях са импортирани от Нинджата, 4 от Стефан, а останалите 10 са импортирани от техен съучастник. Стефан Апостолов напуща компанията, откакто става депутат. Всеизвестен факт е, че цялата кметска фамилия се къпе в пари.

Преди време зетят и дъщерята на Апостол Апостолов завоюваха 7 млн. лева от тотото. От 2017 година пък Стефан Апостолов е непроменяемо народен представител от редиците на ГЕРБ и на идните избори ще се бори за следващ мандат.

Припомняме, че при една от редките му прояви от трибуната на Народно събрание, Стефан изчете на срички авансово написания текст – извадки от Закона за физическото образование и спорта. Иначе е приключил „ Финанси “ в Благоевград и се подвизава като футболен арбитър.
Бащата Поли също е разпален по футбола и е някогашен рефер.

Любопитен факт е, че Стефан Апостолов постоянно е на последното 22-ро място в листата, само че все пак разрушава конкуренцията с рекорден брой номинации, поставящи го непосредствено на второ място. В Симитли нямат никакви подозрения, че Стефан и в този момент ще стане народен представител.

От изказванията на татко му излиза наяве, че като депутат Стефан получава месечно заплащане в размер на 1 200 лв., а останалите пари подарява за инвитро стратегии.
Бащата Апостол Апостолов към този момент е пети мандат кмет на Симитли и се е трансформирал в същински феодал. Странното е, че последните два мандата даже е нямал съперници за поста – невиждан случай в страната и доста необичайно държание от страна на останалите политически партии, които явно нямат воля да му се опълчват.

Другият чудноват факт е, че се радва на поддръжката на всички, отпред с ГЕРБ и Българска социалистическа партия. От друга страна за толкоз години, градоначалникът е минал през всички партии, които са били на власт.
През далечната 2003 година, той се кандидатира за пръв път за кмет от „ Партията на зелените “, учредена от Апостолов и Христо Порточанов.
Пет години по-късно към този момент е жълт „ царски “ властник на Симитли, с поддръжката на Национална движение „Симеон Втори".
През 2013 година за третия му мандат е червен претендент от редиците на Българска социалистическа партия. На идващите избори е от хората на Бареков.

Преди години, когато бе разкрито прословутото тефтерче на Филип Златанов, Апостолов бе маркиран с бележката „ Ап. Ап не е човек на ИФ “.
През 2016 година кметът стана скандално прочут с появилия се лют видеоклип от селско тържество в Черниче. В него солидно почерпеният към този момент починал началник на строителната компания „ Агромах “ – Методи Бачев изрича редица вулгарности за него и Бойко Борисов.

Апостолов обаче въобще не се тормози от обидните думи, а съобщи изрично, че не се интересува от мъже. Допълни, че се интересува от дами и има извънбрачна щерка в Южна Африка и още две деца, с които доста се гордее.
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР