Фирма СТОП“ ЕООД, гр. Велико Търново с предмет на дейност:

...
Фирма СТОП“ ЕООД, гр. Велико Търново с предмет на дейност:
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги успешно завърши изграждането на ФЕЦ Велико Търново


Фирма „ СТОП “ ЕООД, гр. Велико Търново с предмет на активност: търговия на едро и дребно с нехранителни артикули, към този момент разполага със лична работеща фотоволтаична централа.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги съумя да удовлетвори желанието на клиента в границите на шест месеца да проектира, построи и пусне в употреба слънчевата система. Основната цел на оборудването с почти 28 kWp мощ е да покрива потреблението на фирмените обекти, а остатъкът да бъде продаван на енергийното дружество на територията, по планувания в закона ред.

„ Централата е пусната в деяние от няколко седмици и работи безотказно, покривайки личните потребности на Стоп ЕООД. Като се има поради пазара на електрическа сила, рентабилността на плана ще се повишава с всяка минала година “ – безапелационни са специалистите на енергийния снабдител, акцентирайки, че средногодишното икономисване за клиента се чака да бъде към 6000 лева

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги е лицензиран съветник по енергийна успеваемост за осъществяване на енергийни обследвания на промишлени системи и здания. В рамките на своята стратегия „ Енергийна успеваемост “, компанията осъществя планове за реализиране на действителна оптимизация на енергийните разноски при индустриални, търговски и битови консуматори. Чрез своите лични специалисти и в партньорство с одобрени снабдители и производители ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предлага на клиентите си енергоспестяващо осветяване, фотоволтаични съоръжения, климатични системи, термопомпи, системи за енергиен мониторинг и ръководство на потреблението на електрическа енергия, енергоспестяващи електроуреди, както и разнообразни профилирани услуги и съвещания.

*публикация

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР