Фирма, регистрирана в Агенцията по вписванията на 12 септември 2017

...
Фирма, регистрирана в Агенцията по вписванията на 12 септември 2017
Коментари Харесай

Това е дъното! Служител на Опосумите Иван и Андрей и техен адвокат направиха фирма и след 11 дни лапнаха четвърт милион от Лиляна Павлова!

Фирма, записана в Агенцията по вписванията на 12 септември 2017 година, ще прави клиповете за българското председателство на Европейския съюз.

Министерството на Лиляна Павлова дава 243 000 лева без Данък добавена стойност на „ Ди Индъстри “ ООД на Димитър Гочев и новия притежател на уеб страницата Топновини Милан Зарев, научи МИГNews.info.

Дружественият контракт сред едноличната компания на Димитър Гочев „ Гох продъкшънс “ и физическото лице Милан Зарев е подписан на 1 септември. Вписването й е станало на 11 дни по-късно, ана 13-и Министерството за българското председателство на Европейски Съюз тържествено го разгласи за спечелили в публичната поръчка.

Изключително динамичните събития към „ Ди индъстри “ недвусмислено демонстрират, че Гочев и Зарев са основали компанията точно с цел да получат 243-те бона от Лиляна Павлова. Можем единствено да гадаем дали става въпрос за неща, в които Павлова към този момент бе упрекната един път от Александър Боршош в НДК

Иначе от ведомството бодро рапортуват, че „ Ди индъстри “ ще „ сътвори анимирано лого и разработка на образна идентичност; четири триминутни видеа на разнообразни тематики, а към всяко едно от тях и по пет 30-секундни клипа; 18 аудиоклипа на български и британски език с дълготрайност по 30 секунди; 15 видео- и анимирани интернет банери. В поръчката е планувано изпълнителят да сътвори и истинска музика за потребностите на Българското председателство.

Режисьор на видеоклиповете ще бъде Димитър Гочев. Ръководител на екипа е Божидар Велинов, а създател и сценарист е Мирон Крумов. Самият той е служащ на двамата опосуми Иван и Андрей. Те отхвърлят да имат нещо общо с поръчката, само че другият бенифициент – Милан Зарев, е техен…адвокат!
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР