Фирма „Пътно строителство” в Кюстендил, в която работи бащата на

...
Фирма „Пътно строителство” в Кюстендил, в която работи бащата на
Коментари Харесай

Неочаквана новина около смъртта на Криси, издъхнала в меле с наш футболист в Германия

Фирма „ Пътно строителство” в Кюстендил, в която работи бащата на починалата в зверска злополука в Германия Кристиана Станчова, дава нужните 7000 лв. за превозване на тленните й остатъци до родното място. Това сподели кметът на село Жабокрът Десислава Стоянова, където живее фамилията.

Кристиана Станчова
Тя добави, че затова и поради обстоятелството, че община Кюстендил също ще спомага с каквото е належащо, оповестената банкова сметка за подкрепяне на фамилията е закрита.

Единствено, по искане на съученичките и приятелките на Криси, остават поставените кутии, прецизира viaranews.com.

19-годишната Криси е втората жертва на страшната злополука с наш футболист в Германия ВИДЕО

Към момента тялото на Криси към момента не е освободено. Когато това стане, към Германия ще потегли траурна кола от Кюстендил.

Едва тогава оттова ще си тръгне и нейната майка Десислава, която беше отпътувала преди месец да работи с щерка си във компания за пакетиране на месо. Тя ще бъде съпроводена от другарка на Криси, която също работи там и ще пътуват със аероплан до България.

Нова покруса към починалата Криси в злополука с наш футболист в Германия

Стана ясно и кое е починалото момче в злополуката, дружно с кюстендилското момиче, край Неерстед (област Олденбург) в неделя вечерта. Това е най-хубавият футболист на футболен клуб „ Бойчиновци “, 20-годишният Денис Деков. Той отпътувал за Германия, с цел да се види с родителите си.

БЛИЦ напомня, че на 1 септември малко преди среднощ кола с четирима души, измежду тях и Кристиана Станчова, се забива в две дървета, откакто излязла от пътя .

Хора извадили пасажерите, преди тя да се възпламени и изгори, само че за жалост Криси и Денис не оживели.

Другите двама са настанени в локалната болница.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР