Фирма на бившия общински съветник от БСП Йордан Василев поема

...
Фирма на бившия общински съветник от БСП Йордан Василев поема
Коментари Харесай

Фирма на бившия общински съветник от БСП Йордан Василев поема PR-a на УМБАЛ „Св. Георги“

Фирма на някогашния общински консултант от Българска социалистическа партия Йордан Василев поема контракт за ръководство на връзките и връзките с обществеността на УМБАЛ „ Свети Георги “ в Пловдив. По публична информация от Регистъра за публичните поръчки, прогнозната стойност за осъществяване на услугата е 600 000 лв.. Съсобственик в сдружението „ МЕДИЯ ЛАЙВ ГРУП “ ООД е и брачната половинка на Василев. То е записано преди 4 години, а адресът му на ръководство е бул. „ Пещерско шосе “ 66 - същият, на който е и най-голямото болнично заведение в Южна България.

Според следствие на „ “ поръчката не е съгласувана и утвърдена от притежателя на болничното заведение - Министерството на здравеопазването. Пред Дарик радио пиарът на здравното заведение съобщи, че такова не е належащо.

Дарик чака публично мнение от управлението на болничното заведение за всички детайлности, свързани с обявата, решението и осъществяването на публичната поръчка.

Освен това друга компания на Василев и брачната половинка му - " Квел инженеринг ", е единствен претендент и печеливш на поръчка на „ Св. Георги “ през 2022 година за поддържане на когенератора на болничното заведение на стойност 650 400 лева без Данък добавена стойност.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР