Фирма “Титан”, контролирана от олигарха Кирил Домусчиев е сред тези,

...
Фирма “Титан”, контролирана от олигарха Кирил Домусчиев е сред тези,
Коментари Харесай

София бясна на Кирил Домусчиев! Не е истина на какво прилича в момента столицата! Фандъкова се хвана за главата

Фирма “Титан”, следена от олигарха Кирил Домусчиев е измежду тези, които през днешния ден накараха софиянци да псуват като гневни из непочистените улици.

7DniSofia.bg научи, че от сутринта са постъпили над 150 сигнала в общината за улици и места, в които единствено се отбива номера с изриването на снега! Огромната част се отнасят към “Титан”-ите на Домусчиев. Кметицата Йорданка Фандъкова върви с влажен парцал по главата, само че не може да направи нищо, тъй като олигархът е под закрилата на Бойко Борисов.

Припомняме, че същото състояние беше и през лятото. Тогава се стигна до куриоза шестата в света по хубост Жени Калканджиева да провежда във Facebook митинг против отношението на компанията на Домусчиев към боклуците пред вратите на хората.

В момента в София почти почистени са единствено централните улици, само че по огромна част от тях още веднъж се натрупа сняг. В един от най-престижните квартали да вземем за пример – “Бояна”, почистван от домусчиевите хора, на процедура придвижването е блокирано, защото 80 % от улиците са непочистени.

Зимата аха да изненада София



loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР