Firaxis Games не възнамерява да изоставя Marvel’s Midnight Suns и

...
Firaxis Games не възнамерява да изоставя Marvel’s Midnight Suns и
Коментари Харесай

Firaxis обещават да поддържат Marvel’s Midnight Suns въпреки промените на върха

Firaxis Games не има намерение да изоставя Marvel’s Midnight Suns и плануваното за играта постпремиерно наличие, без значение от сериозните разбърквания по върха на студиото. Това дава обещание новият началник на Firaxis и доскорошен търговски управител в компанията Хедър Хейзън.

В началото на този месец, Take-Two Interactive, притежателите на издателя на Marvel’s Midnight Suns, 2К, означиха, че въпреки и да е била посрещната с утвърждение от рецензията, походовата тактика се е оказала финансов крах за издателя. Все отново, Строс Зелник, изпълнителен шеф на Take-Two, акцентира за Bloomberg, че се надява играта да има дълготраен ресурс, сходно на други игри от каталога на Firaxis. Според него, виновност за реакцията на геймърите може да е имал избора на времеви прозорец за стартиране на играта – през декември, когато нормално се състоят министър председателите на някои от най-големите игри. Междувременно Firaxis бях напуснати от креативния шеф на студиото Джейк Соломон и от шефа на компанията Стив Мартин, прекарал повече от 20 години във Firaxis Games. Именно тези промени дадоха мотив за спекулации по отношение на бъдещето на Marvel’s Midnight Suns, за което приказва и Хейзън.

Още преди излизането на Marvel’s Midnight Suns се знаеше, че следва излизането на няколко DLC пакета, включени в сезонния пропуск на играта. Първият от тях – Deadpool – излезе през януари. Очаква се на 23-ти този месец да бъде оповестено и второто допълнение, представяйки различен нов воин – Venom. До края на 2023 би трябвало да излязат Morbius и Storm. Очаква се също по този начин играта да получи версия за PS4.

Що се отнася до напускането на Соломон и Мартин, то неналичието им в бъдеще надали ще е незабелязана. Соломон прекарва 23 години във Firaxis, през които извършва разнообразни функции, измежду които креативен шеф на XCOM игрите и за последно – на Marvel’s Midnight Suns. Мартин напуща компанията след прекарани 27 години в нея. Хейзън въпреки това ще има съществено предизвикателство пред себе си още от първите си дни отпред на компанията, вземайки поради идната нова игра от света на Civilization. Анонсът за това беше изработен персонално от Хейзън преди дни, като към момента няма детайлности за Civilization VII.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР