Фиорентина стигна до успех с 4:0 при гостуването си на

...
Фиорентина стигна до успех с 4:0 при гостуването си на
Коментари Харесай

Фиорентина с впечатляваща победа в Португалия

Фиорентина стигна до триумф с 4:0 при гостуването си на Спотинг Брага в първи мач от плейофната фаза на Лигата на конференциите. Лука Йович откри резултата в самия завършек на първото полувреме. В 55-ата минута червен картон получи Витор Тормена и това наклони везните още повече в интерес на " виолетовите ". Йович вкара втория си гол в мача след час игра. Влезлият като запаса Артур Кабрал също се разписа два пъти (79, 90).

Тимът от Флоренция завоюва единствено една точка в последните си пет мача в Серия А, само че се показва ослепително в шампионатите на директна елиминация. След като се класира за полуфиналите в Купата на Италия, през днешния ден се приближи до осминафиналите в Лигата на конференциите. Успехът над Брага бе впечатляващ, защото португалците се показват чудесно този сезон и са единственият тим, записвал победа над Бенфика.

Фиорентина започва мощно и първоначално воле на Йович бе избавено от вратаря на домакините Матеус. Атаките на италианците продължиха и обстановките пред вратата на Брага се редяха една след друга. Португалците обаче имаха своите шансове през първото полувреме. В добавеното време на първата част Йович засече с глава центриране на Бираги и откри резултата.

Изгонването на Тормено пристигна след нарушаване против Йович. Първо съдията извади жълт картон, само че след разглеждане с ВАР картонът бе изменен на червен. Фиорентина се възползва от численото си предимство и стигна до нови три гола след почивката.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР