Фиорентина спечели с 2:1 домакинството си на Милан от 25-ия

...
Фиорентина спечели с 2:1 домакинството си на Милан от 25-ия
Коментари Харесай

Фиорентина сложи край на победната серия на Милан

Фиорентина завоюва с 2:1 семейството си на Милан от 25-ия кръг на Серия А. Николас Гонсалес и Лука Йович бяха точни за " виолетовите ", а Тео Ернадес вкара почетния гол за първенците. Така отборът на Винченцо Италиано постави завършек на серията от четири следващи триумфа на " росонерите " във всички шампионати.

Домакините започнаха по-добре. Менян избави изстрели на Бонавентура и Гонсалес. В 25-ата минута пристигна и най-хубавият късмет за домакините от началото на мача. Бонавентура бе изведен на стрелкова позиция и шутира, вратарят на " росонерите " отклони леко топката, а Томори я почисти от голлинията.

Втората част стартира чудесно за Фиорентина. Иконе проби отдясно в наказателното поле и беше спрян от Томори с цената на дузпа. Гонсалес застана зад бялата точка и без проблем прати Менян в противоположния ъгъл за 1:0.

Веднага по-късно Жиру можеше да изравни с глава след центриране от корнер, само че Терачано мазета удара му. В 78-ата минута изненадващо Марко Ди Бело уточни бялата точка поради подозрение за игра с ръка на Кабрал. Съдията обаче прегледа обстановката с ВАР и видя, че нападателят е изчистил топката с глава, тъй че дузпата беше анулирана.

Ти по-късно появилият се като запаса Лука Йович можеше да се разпише с глава, само че Менян мазета удара му. В 87-ата минута сърбинът опита нов удар с глава при центриране на Додо и този път съумя да се разпише. В последните секунди на добавеното време Ернандес означи почетно попадение за " росонерите " с мощен шут. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР